Welkom bij Bourgonje Keukens!

Eindelijk is het zover: Mijn eigen zaak Bourgonje Keukens!

Sinds 1989 ben ik werkzaam in de keukenbranche. In Oisterwijk bij Keuken Partners (onderdeel van Almanova) ben ik besmet geraakt met het ‘keukenvirus’. Eenmaal werkzaam in deze branche is het moeilijk afscheid nemen. De meeste van mijn oud-collega’s zijn dan ook tot op de dag van vandaag nog steeds werkzaam in de keukenbranche.

In het hoofd van de klant
Het mooiste van ons vak is wel dat je de klant heel gelukkig kunt maken met je creativiteit. Niet alleen met het keukenontwerp, maar ook het meedenken met de klant om de gewenste droomkeuken te realiseren binnen een bepaald budget is soms een mooie uitdaging. Al met al met 26 jaar ervaring gaat mij dat over het algemeen goed af.

Er is natuurlijk heel veel veranderd in de loop der jaren. De manier van verkopen is er daar één van. Destijds werd zowel de tekening als de offerte met de hand uitgewerkt. Dit gaat tegenwoordig op de computer, waardoor je de klant een veel mooier en realistischer beeld van de nieuwe keuken kunt geven. Ik heb de beste software die in de keukenbranche beschikbaar is om voor mijn klanten prachtige fotorealistische impressies van de nieuwe keuken te maken.

Bijzonder en betaalbaar
Sinds een tijdje loop ik met het idee rond om een eigen keukenshowroom te beginnen waarin ik keukens wil laten zien die je niet makkelijk in andere showrooms zult vinden. Maar als je exclusieve keukens laat zien, wil dat niet meteen zeggen dat de prijs ook meteen heel exclusief moet zijn. In mijn showroom moeten hele mooie keukens staan, maar deze moeten wel betaalbaar blijven. Natuurlijk blijft het zo dat je iedere keuken zo duur of zo goedkoop kunt maken als je zelf wilt. Mijn doel is om steeds een stapje voor te zijn met de ontwikkelingen die er in keukenland zijn.

Bij Bourgonje Keukens staan bijvoorbeeld een paar moderne massief eikenhouten designkeukens die niet alleen prachtig zijn, maar ook tijdloos en zeer degelijk. Massief houten keukens worden niet veel aangeboden, maar hebben een mooie, echt natuurlijke, stoere uitstraling. Dit zijn natuurlijk niet de goedkoopste keukens, maar ze zijn bij Bourgonje Keukens wel relatief betaalbaar.

Buiten het massieve hout heb ik ook eigentijdse kunststof of hoogglans of mat gelakte keukens. Mijn doel is om voor iedere portemonnee iets te kunnen bieden.

Komt u snel kijken?
Begin januari gaan we open. Komt u snel een keer langs? U bent van harte welkom!