Over ons

Bourgonje Keukens:
luxe én betaalbare keukens

Robert Bourgonje werkt al sinds 1989 in de keukenbranche. In die tijd groeide bij Robert het idee dat het ook anders kan. Hij wilde mooie keukens van goede kwaliteit leveren, die wél betaalbaar zijn. Uiteindelijk heeft hij zijn droom waargemaakt met zijn eigen zaak: Bourgonje Keukens.

bourgonje-keukens-robert@2x

Een creatief ontwerp

Een klant heel gelukkig maken met zijn creativiteit, dat vindt Robert het mooiste van zijn vak. Hij heeft 34 jaar ervaring in het ontwerpen van droomkeukens. Hij weet precies wat de mogelijkheden zijn en waar mensen blij van worden. Want naast mooi, moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. U kunt ervan uitgaan dat u een goed advies krijgt, gebaseerd op ervaring.

Exclusieve keukens

Bij Bourgonje Keukens vindt u exclusieve keukens die u nergens anders zult zien. Luxe keukens van massief hout, puur natuur en karakteristiek. Maar ook zeer strakke keukens in hoogglans wit of juist heel bijzonder in mat zwart. Modern, robuust, strak, landelijk, eigentijds; wat uw stijl ook is, wij ontwerpen de keuken die bij u past. Ook op het gebied van keukenbladen, apparatuur en accessoires is vrijwel alles mogelijk. Laat uw wensen aan ons weten!

Keuken_blacksteel
close-up-fornuis@2x

Geen exclusieve hoge prijzen

Hebt u al een droomkeuken in gedachten? De kans is groot dat wij ‘m binnen uw budget kunnen realiseren. We hebben materialen die mooi en toch heel betaalbaar zijn. Zo leveren we keukens met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Natuurlijk kunt u iedere keuken zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Wij denken graag mee in wat u wel of juist niet nodig hebt in uw keuken. We adviseren over mogelijke besparingen, waar u geen spijt van krijgt. Met 26 jaar ervaring zijn we daar heel creatief in geworden.

Nieuwste van het nieuwste

We volgen de ontwikkelingen op de voet zodat we u altijd het nieuwste kunnen bieden. Ook onze manier van werken is vernieuwend. We gebruiken bijvoorbeeld de beste software die in de keukenbranche beschikbaar is, om voor u prachtige fotorealistische impressies te maken van uw nieuwe keuken. Zo komt uw droom al snel dichterbij!

Bora_Kookplaat

Bent u benieuwd of uw droomkeuken binnen uw budget past? Laat ons dan een ontwerp maken. U ontvangt daarbij een geheel open offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een eerste gesprek verplicht u tot niets. Maak snel een afspraak.