Keukentrends van 2020

Ook op het gebied van keukens zijn er natuurlijk trends die regelmatig wisselen. Als u een nieuwe keuken wilt die helemaal van nu is, zijn die noviteiten het overwegen waard. We zetten de keukentrends van 2020 voor u op een rijtje.

Bora afzuiging in uw kookplaat

De afzuigkap was al op zijn retour en wordt eigenlijk niet meer verkocht: in 2020 wil iedereen een afzuigsysteem dat is ingebouwd in de kookplaat. Onopvallend, strak en eenvoudig te reinigen. En zonder die afzuigkap aan de muur of aan het plafond, zijn er zo veel meer mogelijkheden voor het ontwerp van uw keuken! Zeker voor een kookeiland is dit echt een musthave. Het allernieuwste op dit gebied is de ronde versie van het populaire merk Bora. Prachtig toch?

Bora_Kookplaat

Quooker kraan in zwart

We melden eerder al dat een keuken in mat zwart een grote trend is. Daarnaast zijn er ook veel accessoires te krijgen in mat zwart, zoals de populaire Quooker kraan. Die hebben we natuurlijk in onze showroom en u bent van harte welkom om te komen kijken. Het allernieuwste op het gebied van deze heetwaterkraan is de versie in messing platina. Ook die kunt u bij ons komen bekijken.

Keukentrend: Black steel

De tijd dat een koelkastdeur wit was, ligt ver achter ons. Wanneer je wilt dat deze deur opvalt in positieve zin, kies dan voor black steel. Dit materiaal is momenteel helemaal hot in de keuken en niet alleen voor deuren. Zoals u hieronder kunt zien, staat black steel prachtig in uw keuken.

Wijnkast in uw keuken

Deze trend bestaat al langer, maar is een blijvertje. Altijd wijn op de juiste temperatuur, of het nou rode of witte wijn is. Bij voorkeur plaatst u deze naast uw koelkast, zoals op de foto hierboven. Klanten die bij ons een klimaatkast hebben gekocht voor hun wijn, zijn daar nog steeds erg enthousiast over!

Wilt u nog meer inspiratie voor uw nieuwe keuken? Loop dan gewoon even bij ons binnen, geheel vrijblijvend natuurlijk. We vertellen u graag over de mogelijkheden van standaard en maatwerk keukens, in hout of een ander materiaal. En hebt u een vraag? We adviseren u graag.